?>

Levensverhaal


Eddy's levensverhaal

Op 16 februari 1968 geboren te Sint-Margriete en na 3 weken door een te langdurende operatie aan een (geklemde) liesbreuk de lichamelijke handicap hersenverlamming met spasticiteit opgelopen, waardoor ik van mijn 3 t.e.m. 21 jaar buitengewoon onderwijs op internaten in Landegem en Kwatrecht gevolgd heb. Aan het Sint-Lodewijksinstituut ben ik voor mijn humaniora afgestudeerd in de Economische Wetenschappen.

In Edegem heb ik 1 jaar en half  verbleven en in 1992 ben ik in Gent komen wonen. Dit omdat ik hier op een zo authonome mogelijke manier zelfstandig kon wonen met assistentie van de dienst zelfstandig wonen Focus vzw. Na jaren vrijwilligerswerk bij organisaties van en voor personen met een handicap en 4 jaar Politieke & Sociale Wetenschappen gevolgd en m'n kandidatuursdiploma aan de Universiteit van Gent behaald te hebben, was ik een 13-tal jaar politiek actief.

Momenteel woon ik meer dan 22 jaar in Gent, maar als ik kan breng ik nog steeds graag weekendjes door in mijn geliefde Sint-Laureinse polderstreek!